2016. november 23., szerda

Szimpla Kutya - Kutyabarát karácsonyi vásár a Kertben

fotó: Szöllősi Mátyás

Sokan mondják, hogy a kutyának a kertben van a helye…

November 26-án, 13 órától 19 óráig a kutyabarat.hu és a Szimpla Kert szervezésében kutyabarát karácsonyi vásárt tartunk, ahol a kézműves kellékek, kutyabarát termékek beszerzésén túl az érdeklődők előadásokat hallgathatnak a felelős kutyatartásról, és megoszthatják a kutyás városi lét tapasztalatait. A rendezvényre a belépés ingyenes!

*** Akik már biztosan ott lesznek a Kutyabarát.hu partnereiként:***

- Sixfeet dog design

- Walking Dog

- DogSurf

- Wash and Vau kutyamosó

- Flash kutyapékség

- Madzag

- Kutyabarát.hu

- Kutyabarát webshop

- Hussebudaors

- GreenGo Ball

- PLATINUM Natural

- Csinieb kutya ruha és felszerelés

- DeLuxe Dollz Design Circus



- NEO Magyar Segítőkutya Egyesület



TOMBOLA is lesz értékes nyereményekkel, és annyit már most elárulhatunk, hogy az egyik fődíj egy 2 fős, 2 napos utazás lesz egy hazai kutyabarát helyen, természetesen kutyát lehet vinni! :)

A belépés a rendezvényre ingyenes, azonban becsületkassza alapon a Noé Állatotthon Alapítvány fajtamentő csoportjának gyűjtünk!

HÁZIREND, SZABÁLYOK:

A kutyáknak rendelkeznie kell a kötelező mikrochippel és érvényes oltási könyvvel. Tüzelő, beteg vagy agresszív kutyákat a rendezvényre tilos hozni! Kutyakaki felszedéséről és eltüntetéséről minden gazda saját kutyája után köteles gondoskodni! A kutyák által okozott bármilyen kárért a gazda a felelős. A rendezvényről film és fotók is készülhetnek. A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogatja. A házirend a rendezvényre való belépéssel lép életbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése