2012. március 6., kedd

Santa Diver-koncert a Kertben -

A Szimpla Kert a 2012-es év első negyedében is sokféle zenei programot kínál. Lesz itt magyar népzene és annak továbbgondolása, különböző jazzformációk, funk és soul, kísérleti afro rockzene, elektronikus zene keveredik élő hangszerekkel, lesznek beatboxosok, és az előző év nagysikerű koncertjei közül többek között visszatér a Kéknyúl Hammond Band Andy Heflerrel és a Harcsa Veronikával kiegészült Smárton trió. Minden koncert ingyenes, gyertek sokan! Az alábbi plakáton megismerhetőek az előadók, a pontos dátumok és egyéb hasznos információk. Minden program ingyenes! Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket!

A törzsi zene találkozása Asimov űrdámáinak hangképével, széteffektezett, majd tiszta hegedű, zajok és gyönyörű dallamok, elszállás, zakatolás, vadulás, minden ezen belül, és kicsit azon túl. Nehéz a Santa Diver zenéjét keretek közé fogalmazni, ugyanis a három zenész rengeteg felé kalandozik egy koncert alatt. Az mindenesetre biztos, hogy friss, lendületes, izgalmas muzsika bomlik ki a fülünk hallatára, ami magával ragadja a közönséget.

Március 6. kedd, 20:30-22:00, Szimpla Kert




1 megjegyzés:

  1. A legfelső képen nem a Santa Diver, hanem az Inner Spring trio látható, talán érdemes lenne levenni..vagy kicserélni, elég megtévesztő így sajnos.

    VálaszTörlés