2012. május 7., hétfő

Heti programok a Szimplákban -




Hétfő


Ezen a napon Bangó Lajos és zenekara lép fel a kertben, akik filmzenékkel és örökzöld slágerekkel invitálnak Mindenkit egy kis időutazásra. Ha igényetek van a már ismert dolgokra, ha szívesen felidéznétek-meghallgatnátok néhány jól ismert dallamot, akkor itt a helyetek a koncerten - ami persze most is ingyenes. 20:30-kor kezdünk!



Kedd



A keddi koncertáradat ezen a héten is folytatódik: energiabombát dob a Kéknyúl a Szimpla Kertre május 8-án, ugyanis a megszokott trió felálláson hoz nekünk egy nagyon különleges és nagyon titkos vendéget, aki pediglen nem más, mint Kiss Árpád, trombitadoktor. A Premecz Matyi vezette csapat funkot, bluest, jazzt szállít a hallójáratokba, lesz sok gitárszóló, feszes dobolás és természetesen rengeteg Hammond. A srácok októberben és januárban is jócskán megmozgatták a közönséget, most is erre lehet számítani...



20.30-22.00, ingyenes








Szerda


Egyre sűrűbben találkozhattok majd színházi előadásokkal a Szimplák valamelyikében: ezen a héten a Kávézóban tekinthetitek meg Tallér Edina: Egy perccel tovább című pörgős, izgalmas, kétszereplős darabját: 



„Ennek a történetnek úgy lesz vége, hogy szerelmeskedünk a folyóparton.

Ülök az öledben, kézzel-lábbal ölellek, zavarban vagy, nem tudod, hányadán állunk, nálam
elég nehéz eldönteni, boldog vagyok vagy boldogtalan, mindent ugyanúgy csinálok…
…Mondjuk, megkötözlek, és soha többé nem érhetsz hozzám, csak én tehozzád, illegetem
billegetem magam, mindenfélét csinálok veled, te meg semmit se tehetsz… "

„…És ez megy. Évek óta ez megy. Egy lépés előre, kettő hátra. Azt mondja, igen, aztán persze, nem. Azt kéri, szeressék és megbántódik, ha hozzád érnek… Folyton boldogabb akar lenni…"

„Egy lány, egy fiú. Egy szerelem. Sima ügy... lenne, de semmi sem az aminek látszik."



Szereposztás: 

Lány: Kondákor Zsófi 

Fiú: Jászberényi Gábor 

Író: Tallér Edina 

Rendező: Gerner Csaba 


Az előadás ingyenes!



Csütörtök


Nyílt művészeti tér csütörtökönként a Kávézóban - nem kizárólag külföldieknek. Közös zenélés, rajzolás, festés, gondolkodás, tanulás - minden, amit csak el tudtok képzelni. A legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat, és hogy megvalósíthassa mindenki azt, amit ezen estére tervezett.


21 óra, Szimpla kávézó, ingyenes


Péntek


Pénteken, ahogyan azt már nyilván sokan tudják, Dj Mono Tandem zenél 21 órától a Szimpla kertben. Alapozzátok meg itt az estéteket, vagy töltsétek az egészet nálunk; Sisha bolttal, 5 pulttal, köztük egy koktél-pulttal várunk Mindenkit egészen hajnali 4-ig...





Szombat




Ismét Bringás bolhapiac, május 12-én, szombaton a Szimpla kertben - ha egy jó kis délutánra vágytok, ahol nyugodtan megfér egymás mellett a szórakozás, a vásárlás és a sport, gyertek a Szimplába, ahol a bicikliké lesz a főszerep!

A vásáron 13 és 19 óra között a következő árusok termékeiből válogathattok:





- Fogaskerékpár - Serin - d-fanni - Bringadivat - Rozitív -Tenshibag - Bringamatrica - 1mind1 - Musu - Orosz Ádám - Gerilla bike - Eb design - toritextil - Choma Bicycles - Yakkay - Kerekecske Gombocska - Gerdushi - Keleti Blokk - Balkantango - Imola - Wiga bringa - Rekontra - Bendzso Bringaruha


Fontos! Az árusítás csak előzetes jelentkezés után lehetséges, így ha legközelebb árusítanál; jelentkezz ezen az email címen:szimplabringsbolha@gmail.com

A fergeteges zenéket DJPiry ésDJ Peta tolja majd Nektek!


A mangalica-kolbásztól elkezdve, a legfinomabb mézeken át eljuthatunk a legkülönlegesebb lekvárakhoz, birsalmasajtokhoz és még sorolhatnánk a különleges csemegéket. Az elmúlt fél évben minden hónap folyamán megrendezésre került a vásár, és bizony egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik. Így ha Benneteket is komolyabban érdekel az ügy, hogy mi is az, amit megeszünk nap mint nap, és hogy milyen módon lehetne jobb minőségű élelmiszerekhez hozzájutni, akkor feltétlenül ott a helyetek szombaton a Kertben.

Vasárnap




Vasárnap esténként a Szimpla Music Workshop keretében 20 órától ismét közös zenélésre, improvizációra, kikapcsolódásra invitálunk mindenkit, aki a hét utolsó napján sem kíván otthon maradni. Gyertek és egy laza sör mellett lazuljatok el, hogy az ezt követő hét is zökkenőmentes legyen.


Ezen a héten is lesz koncert, workshop, nyílt művészeti tér, így a Szimpla kertben és a Kávézóban sem fogtok unatkozni, ha úgy döntötök, hogy a Szimplák valamelyikét választjátok - mi igyekszünk úgy alakítani a dolgokat, hogy így történjen. A többi programot megtaláljátok a www.szimpla.hu-n.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése