2015. november 30., hétfő

Gyerekprogramok a váci Szimplavében -

Folyamatos őszi gyermekprogramokkal várja az érdeklődő generációkat a Bodza Műhely a váci Szimplavében. Az ősz színes, a program színes, legyen a kedved is az! BODZA GYERMEK KERT november 9-től!

Délelőtti foglalkoztató-megőrző színes programokkal 4 év alatti gyermekek részére; tapasztalt, kedves óvónéni-jelölt :) vezetésével.

Mese, játék, zene, mondókák, dalok, családias hangulat, érdekes programok! Maximális csoportlétszám 5 fő!
Egész délelőttön át (8-12 óráig) vagy csak egy órára, órajeggyel vagy bérlettel, egyenőre heti kétszer, hétfőn és szerdán, CSAK BEJELENTKEZÉS után (előző nap este 18 óráig) a Váci Bodza Műhelyben!
Jelentkezés és további információk: info@bodzamuhely.hu
Minden gyermeket szeretettel várunk!





Szülinapi Műhely gyermekeknek a Bodzában!

A Váci Bodza Műhely születésnapi alkalmakra kibérelhető! Kedves, családias, zeg-zugos, játékokkal és titkokkal teli.
Programmal, tortával, dekorálással vagy mindezek nélkül, ahogy Ti szeretnétek!
Időpont, árak és egyéb részletek: info@bodzamuhely.hu


Mamipoci - Hasfal regeneráló torna nov. 3-tól, keddenként 10:30-tól a Bodzában

"A MAMIPOCI a rectus diastasist, azaz a szétnyílt hasfalat regeneráló szakmai, bizonyított program. Mindegy, hogy 6 hete vagy 20 éve szültél. Garantáltan megerősíti a hasad, helyreállítja a szétnyílt hasfalad, erősebb lesz a törzsed, a tested visszanyeri tónusát, és magabiztosabban érzed magad a bőrödben!
Az órák során megtanulod a helyes, biztonságosan végezhető erősítő-, nyújtó-, és lazító gyakorlatokat, illetve megtanulod a helyes testtartás alapjait. A földön fogunk tornázni, a testünkre és a hasunkra figyelve.
A MAMIPOCI egy 12-15 hétre tervezett hasfal regeneráló- és életvitel program, mely bizonyítottan eredményes. Az órák végén 4 olyan gyakorlattal bocsátalak utadra, melyet kérlek, hogy otthon is végezz el - a következő óráig legalább 2x. Napi 10 percedet veszi igénybe, amit akár reggel, akár este lefekvés előtt elvégezhetsz.
Az órákra bármikor becsatlakozhatsz - abbahagyhatod, újrakezdheted, folytathatod. Kérdéseiddel bármikor megkereshetsz.
A hasfalad szereti, ha törődsz vele.
A foglalkozások 60 percesek. Óradíj: 1000 Ft/óra. Kérlek, hozz magaddal egy jóga/tornamatracot.
Szeretettel várlak, Nagy Tünde 30/30 57257 mamipocitorna@gmail.com"


MIKULÁS POSTALÁDA

Írj levelet vagy rajzolj a Mikulásnak és dobd be a Bodzában található postaládába. A piros ruhás, nagy szakállú, puttyonyos, kedves öregúr december 5-én személyesen ellátogat hozzánk - ekkor kézhezkapja a leveledet és megtekinti a rajzokból készült kiállítást. Másnap reggelre biztosan teljesül minden kérés! A rajzra, levélre ne felejts el nevet, életkort és elérhetőséget írni!


Iskola-előkészítő

A csütörtöki csoport betelt, de aki még szeretne csatlakozni, szerda 15:15-től megteheti. Csak előzetes jelentkezés és egyeztetés után!info@bodzamuhely.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése