2012. június 3., vasárnap

Két koncert a Kertben -


Hétfő

A hét első napján, június 4-én Bangó Lajos és zenekara lép fel a kertben! Ha szeretitek az ismerős dallamokat, akkor itt a helyetek a koncerten: a klarinétművész és zenekara, autentikus cigányzenei köntösbe bújtatott és filmzenés slágerekkel örvendezteti meg a Sörökzöldekkel zimpla Kert közönségét fél kilenctől tízig. A klarinéton kívül a nagybőgő, a cimbalom, a hegedű és természetesen az énekszó is helyet kap a színpadon, hol megtáncoltatva, hol megríkatva a hallgatóságot. - a koncert persze most is ingyenes!



Kedd

Ha kedd, akkor természetesen koncert! Gyertek most is, minden alkalommal valami különlegességgel, egyedi dologgal igyekszünk meglepni Benneteket!
 


A morningdeer egy budapesti minimál avantpop formáció, mely 2009-ben Dányi Krisztina (énekes-dalszerző) szobaprojektjeként indult. Dalait Balogh Levente (gitár), Orosz Marci (perka) és Bolcsó Bálint (élő elektronika) társaságában próbálja élőben is előadni. A csapat eddig főleg a hazai szobazene/lo-fi színtéren ismert, ám Krisztit már felfedezte Harcsa Veronika is, akivel a közelmúltban nagy sikerű koncertet adott.
20:30-22:00, Szimpla Kert, ingyenes
 
































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése