2013. június 11., kedd

Fullkolor Design Piac - felhívás fiatal tervezők számára

Mutasd be magad és termékeid egy fiatalos, vidám, multikulturális környezetben!A Szimpla FULLKOLOR Design Piac decembertől művészeti rendezvénysorozatot indít, amelyre folyamatosan várjuk tervezők jelentkezését. A több mint tíz éves Szimpla Kert hírneve és közönsége folyamatos megjelenést biztosít különböző csatornákon a rendezvénynek, az alkotóknak. Érdekes ötleteket, innovatív, modern technikákat várunk, előtérbe helyezve a slow design tematikát. A havi rendszerességgel megrendezésre kerülő rendezvénynek a SzimplaKert ad otthont.

Ha alkotásaiddal Te is szívesen szerepelnél nálunk, nem kell mást tenned, mint jelentkezni az alábbi címen egy rövid bemutatóval és a munkáidról készült, legalább három nagy felbontású képpel. Sikeres elbírálás esetén várunk szeretettel a kiállítók között.
 

A jelentkezés menete:1. az alábbi e-mail címre várunk egy rövid bemutatkozást és legalább 3 alkotásról jó minőségű termékfotót a jelentkezési időszakban

2. Sikeres elbírálás esetén mi értesítünk téged a következő piaccal kapcsolatos információkról.

( az értékelés a vásár arculatának megőrzése miatt fontos, és akár egy hetet is igénybe vehet, ezert kérünk, legyetek türelemmel)

3. Jelezned kell részvételi igényedet nekünk a megadott határidőn belül.

4. Határidőn túl lemondott jelentkezésért, valamint lemondás nélküli távolmaradás esetén a részvételi díjat ki kell fizetni.Kezdődik – minden vásár előtt 3 héttel
Zárul – vásár előtt egy héttel 12.00-kor
Ezek után mar csak az alkotásaitokról fogadunk képeket, hogy azokat megjelenítsük a facebookon.


A piacon való részvétel díj 1600Ft/fő/m

Szeretnénk Benneteket a mérsékelt részvételi díjjal arra bátorítani, hogy alkotásaitokat a közönség számára is elérhető ár-érték arányban hozzátok el hozzánk, hogy mindenki megtalálja, amiért jött és legközelebb is visszatérjen hozzánk.


elérhetőségek:

szimplafullkolor@gmail.com
Sofia Laszlovszky 20/257 8107
Havasi Zoltán 20/2806653

A következő vásár időpontja: június 15.
az azt következőé pedig: július 13.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése