2014. január 1., szerda

A Szimpla számokban - 2013



Valószínűleg egy igen vaskos könyvet lehetne kiadni arról, ami a Szimplákban történt a 2013-as év folyamán, és mindennek a felderítése hihetetlen komoly kutatómunkát igényelne, amire – mivel halad minden tovább és jön 2014, amikor is a Kert 10 éves lesz – nem lesz lehetőség, de főbb számokban, valamint videókban és képekben összegyűjtöttük a legfontosabb adatokat. Mindezek előtt azonban, s ami talán a legfontosabb, szeretnénk megköszönni, hogy eljöttetek hozzánk, hogy figyeltetek ránk élőben, illetve a videóinkon, képeinken, eseményeinken, honlapunkon, facebook-aktivitásunkon keresztül. Köszönjük, hogy szerettétek a Szimplát ebben az eseménydús és izgalmas évben, s bízunk abban, hogy amikor itt jártatok, jól éreztétek magatokat, és visszakívánkoztok nagyon-nagyon hamar!



Hihetetlenül sokan látogattak el hozzánk, ami a legnagyobb öröm! A több mint nyolcászezer látogatóval bizony tudni kellett bánni, és büszkék vagyunk rá, hogy az egész év komoly zökkenők nélkül zajlott. Ez az év sok tekintetben az átalakulásokról szólt, így a honlapunk (www.szimpla.hu) is teljesen megújult és egy egész friss, könnyen kezelhető és átlátható felületre bukkantok, ha ellátogattok az oldalra; megtaláltok mindent, ami csak érdekel, legyen az zenei esemény, Piac, Bringás Bolha, Szimpla Stúdió, kiállítás, designvásár vagy színház. Elindult a Szimpla Soundcloud oldala, ahonnan 22 számot tölthettetek le ingyen.



Idén 234 zenei rendezvényünk volt, ebben benne vannak a Háztáji piac koncertjei is, ami még élvezetesebbé teszi a most már 2 éve működő, hétről hétre vasárnaponként megrendezésre kerülő igazi közösségi programot, ahol idén is 52 vasárnapon gyerekprogramokkal, Közösségi főzéssel, és ha legkülönfélébb finomságokkal vártunk mindenkit. Megnyílt a Kazinczyban a Háztáji bolt is, ahol minden nap friss levesekkel, szendvicsekkel, süteményekkel és Has Bean kávéval vendégeltük meg azokat, akik nem csak vasárnap szeretnék élvezni a háztáji finomságokat. 12 Bringás Bolhánk is volt, ahol több mint 200 bicikli cserélt gazdát, 11 színházi előadás és egy jótékonysági est, ahol olyan szerzők művei szólaltak meg, mint Térey János, Zalán Tibor, Csikós Attila, Harold Pinter, Claude Miller, Szöllősi Mátyás stb. Volt még ezek mellett 11 BorOrgia, 11 Pálinkakurzus, 2 lakógyűlés és 4 Világzenei konyha Marokkó, Görögország, Uruguay és India vendégszereplésével.




Todoroff Lázár Szimplavideóit 148843-an látták összesen és 344007 percet töltöttetek el velünk a Youtubon, ami bizony egy bő fél év! Kiküldtünk 52 hírlevelet, több mint 50 ezren olvastátok a blogunkat, emellett volt 182 órányi ingyenes filmvetítés, 93 esküvői fotózás, 280 órányi hanganyag rögzült a Szimpla Stúdióban, 2400 kiló sajtot tettünk rá a különféle melegszendvicsekre és nagyjából 4000 kg citromot facsartunk bele a különféle italokba.



Mindenkinek kívánunk nagyon Boldog Új Évet! Várunk Benneteket a 2014-es évben is a világ 3. legjobb bárjában!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése