2011. december 3., szombat



Őszinte, hiteles énekesegyéniségeket keresünk. Mi is a mi 
alternatívánk a kommersz tehetségkutatókra?
Aki igazán komolyan gondolja a zenélést, előbb-utóbb megtapasztalja, hogy érdemes távolmaradni a tehetségkutató versenyektől. Persze, előfordulhat, hogy ezek kiugrási lehetőséget biztosítanak, többségében viszont az egyszeri nyeremények rövid távú hatása hamar elmúlik, a művész vagy együttes pedig ugyanúgy ismeretlen marad, netán némi szárnyalás után eltűnik a süllyesztőben.


Mindezt tetézi a tehetségkutatók egy részénél a gyatra szervezés. Ha például koncertet kell adni, akkor nincsen normális beállási lehetőség, normális felszerelés, normális hangosítás vagy akusztika, hülye a zsűri (tisztelet a kivételnek). Ha meg minden profi, akkor meg el kell adnod a lelked, hogy valamit elérhess. Ismerős?

Ha profi akarsz lenni, csinálj profi dolgokat, tegyél le valamit az asztalra! És ha nem adottak a körülmények? Ilyenkor azért jól jön némi segítség. Társak az utadon vagy valaki, aki tartja a lámpást, viszont nem akar erre-arra terelgetni erőszakkal.
A Szimpla Stúdió most elsősorban nem tehetségeket vagy profikat keres, bár szempont a profizmusra való nyitottság és a komoly hozzáállás. De a zenében a profi sokszor azt is jelenti: „kurva”. A megélhetési zenélés kényszere könnyen kifacsarja a művészt.
Minket inkább érdekelnek az őszinte, hiteles egyéniségek. Ha ügyes énekes vagy tele ötlettel, lelkesedéssel, akkor küldj demót vagy bármilyen hangzóanyagot a szimplastudio@gmail.com címre. (Ha nagy a fájl, akkor töltsd fel valahová és hivatkozást küldj!) Győzz meg minket arról, hogy az vagy, aki vagy!
Mi az, aminek örülünk? A fentieken túl a leleményességnek, az újszerűségnek. Annak is örülünk, ha reagálsz a világ aktuális rezdüléseire.
Minek nem örülünk? A giccset semmilyen formában nem szeretjük, kivéve talán humorba ágyazva. Nem szeretjük a felesleges magamutogatást, pózolást és beképzeltséget.
És ez neked miért lesz jó? Mert a „nyertesekkel” személyre szabottan, egyénileg foglalkozunk. Megkeressük számodra a Te egyéni igényeidnek leginkább megfelelő segítséget (például: albumkészítés, kiadás, produceri segítség, zenészkapcsolatok stb.). Nem akarunk instant sztárt gyártani senkiből, sem vízben azonnal oldódó porított ajándékokat szórni. Ennél többet ajánlunk. Együttműködést.

 Jelentkezési határidő: 2011. december 20.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése