2012. január 30., hétfő

Két Koncert a Szimpla kertben -

Februárban is igyekszünk a lehető legizgalmasabb és legkülönösebb bandákat meghívni, hogy minél változatosabb formákban hódolhassunk a zenének - a Szimpla kert továbbra is ingyenes koncerteket biztosít; így csak el kell jönnötök és jól kell éreznetek magatokat, ami talán nem is lesz olyan nehéz... Íme  január végéről és február elejéről két esemény, amire mindenképp érdemes lehet odafigyelni.

Bajdázó-koncert


Egy virágzó bodzabokor illata. Pipacsos mezőn kanyargó dűlőút. A bükkös templomi homályából kakukk szól. Elhullott állatok hófehér csontjai az avarban. Odébb egy hegy, kirabolva, megsebezve. Régenvolt arcok a forrás mozdulatlan víztükrén. A völgyben harang szól. Aztán a felhők, a felhők. Helyben vagyunk. A Börzsöny az ország legnagyobb összefüggő lakatlan területe. Ami azt is jelenti, hogy itt él a legtöbb tündér. Ének, gitár, furulya, kanna, cin, hangszőnyeg. A hóesés mint hangszer. Börzsönyizene. Zenebörzsöny.

Január 31. kedd, 20.30-22.00, Szimpla Kert,


Amoeba-koncert



Funk, soul, jazz keveredik hiphoppal és elektronikával, felbukkan mindenféle kütyü és billentyűs hangszer, lehet bebólintani, elheverni, menőzni. A Sabák Péter alias dizkostu vezette trió elringat és átmozgat, kellemes dallamokat csöpögtet a fülbe, kedves grúvot ad a lábnak, egyszóval jó lesz, szép lesz, érdemes jönni.

Február 2. csütörtök, 20.30–22.00, Szimpla Kert,



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése