2013. február 13., szerda

Lakógyűlés (vol.8)

Nyolcadik alkalommal rendezünk Lakógyűlést az utcában lakók és közös képviselők számára. Célunk az, hogy senki ne maradjon ki az érintettek közül a problémák megvitatásából. Mindannyiszor problématérképet készítünk és egyesével igyekszünk átbeszélni a felmerülő kérdésekre adandó lehetséges válaszokat. A helyek éjféli bezárásával kapcsolatos törvénymódosítási javaslat megváltoztatásával Vattamány Zsolt polgármester is lépéskényszerbe került, és szeretnénk, ha az olyan dolgok, mint hogy kevés a kuka és a növény a kerületben, az útburkolatok állapota katasztrofális, s hogy a gyalogosközlekedés jó néhány helyen ellehetetlenül stb. mind-mind változtatáson esnének át.


A Rogán féle törvény elfogadása és módosítása után az Erzsébetvárosi képviselő testület rendeletet alkothat a közös éjszakai szabályozásunkról. Alkossuk meg közösen a tervezetet, tegyünk javaslatot arra, melyek a minimum elvárásaink.
Ne maradjanak ki az itt lakók és az itt vállalkozók a szabályozásból! Készítsünk el közös problématérképünket és megoldási javaslatunkat!

 
Nyugdíjasok számára 50%-os fogyasztási kedvezményt biztosítunk, ajándék uzsonnával várjuk őket!

 
Várjuk a Lakógyűlésen a Szimpla Kert emeletén, február 14-én csütörtökön, 18 órától!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése