2012. június 22., péntek

The Qualitons- és Polish Coffee-koncert a kertben -

Két igazán remek koncert is várható így a közeljövőben: az egyik jövő hét kedden, a másik pedig csütörtökön esedékes. Ne feledjétek, hogy a Szimpla kertben minden ilyen rendezvény ingyenes; tegnap a zene ünnepe alkalmából léptek fel jó néhányan a Kert színpadán, többek közt a hely dolgozói is bedobták magukat, és igen jóra sikeredett ez a nap, ami a leghosszabbnak bizonyult az évben!

26-án, kedden The Qualitons-koncert lesz, ahol is táncmulatság készül, amihezŐk adnak akusztikus segédletet, meghatározva a kéz-láblóbálás irányát. Lehet feneket riszálni, ugrálni, szélesmosollyal fejetrázni vagy csak csukott szemmel élvezni, ahogy a zenészek a retrohullámonbeszörföznek. Funk, rock, pszichedélia keveredik, grúvok pörögnek, mi pedig átcsörögjük az éjszakát. Valahogy így lesz ez vagy talán még színesebben is, de mindenesetre örülünk, hogy jön a The Quatlitons, mert az mindig jó.

Két napra rá sem fogtok unatkozni, a Polish Coffee, egy remek trió érkezik a Szimplába, hogy elkápráztasson Benneteket, gyertek és hallgassátok ezt a vidám hippi-utacazenész csapatot, akik külön utakon, de mindannyian Magyarországra csöppentek a messzi Amerikából.



Robert (tangóharmonika) felmenőinek útja még Lengyelországban kezdődött, Kjartan (hegedű) norvég gyökerekkel bír, és talán Laura (gitár) sem az apacsok gyermeke. Budapesten találkoztak össze, és így a zenéjük is vegyes, táplálkozik az amerikai hagyományokból, mint a swing vagy a folk, de azóta magyar népzenei elemeket is beemeltek a műsorukba. A koncertek vidáman, kedvesen telnek, mint amilyen kedves és vidám emberek ők hárman.


A koncertek 20:30-kor kezdődnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése