2013. január 18., péntek

Ismét Fullkolor Design-piac a Kertben -Fullkolor Design Piac Január 21-én, szombaton, 13 órától


Budapest legszínesebb design piaca indult december 22-én a Szimpla Kertben, melyet a továbbiakban minden hónap harmadik szombatján terveznek folytatni a szervezők. 


A Szimpla Kert a FullKolor csapattal összefogva azt a célt tűzte ki, hogy a kézműves kisvállalkozások számára újabb lehetőséget adhassanak a bemutatkozásra, ezzel is színesítve a város leg(el)ismertebb, több mint tíz éves múlttal rendelkező szórakozóhelyének értékeit, mely mára már az egyik leginnovatívabb kulturális térré nőtte ki magát Budapesten.

Feltörekvő vagy már ismert tervezők munkáival találkozhat majd a vásárra betérő, az egyedi kisszériás öltözékektől az ékszereken át, a háztartást ékítő design tárgyakig.
Érdekes ötleteket, új technikákat mutatnak be, előtérbe helyezve a recycle és slow design tematikát.
A művészeket és munkáikat bemutató programokat, különleges alkotásokat, a háttérben kellemes zenével fűszerezve elvezheti az idelátogató. Ezek mellett minden alkalommal más és más tervező munkásságát emelik ki ki a piacon egy rövid beszélgetés és bemutató formájában, melyben alkalom nyilik jobban megismerni termékeket, egyedi technológiákat és persze nem utolsó sorban a tervezőket.A szervezők elmondása alapján azon igyekeznek, hogy a vásárlók a lehető legideálisabb ár / érték arányban jussanak egyedi termékekhez, éppen ezért a helypénzt minimálisra szorítják, amelyet - nem mellesleg - karitatív célokra ajánlanak fel.
Minden hónapban játszunk! Nyerj színes, menő cuccokat!
A Szimpla Fullkolor Design Piac és a Planet For Salejóvoltából tied lehet egy fullos designcsomag januárban is!
A dolgod mindössze ennyi:
Kedveld a szimplafullkolor oldalt és oszd ezt meg a képet.
A csomag tartalma:
"Love cats" indiai kelméből készített körkendő
"Bi(g)cycle" BBM póló
"Bad bear" gyűrű
Szimpla képeskönyv
Sorsolás a piacon, január 19-én szombaton.
Esemény itt: https://www.facebook.com/events/119442914893521/

Helyszín: Budapest VII. Kazinczy u. 14.

Elérhetőségek:
www.facebook.com/Szimplafullkolor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése