2013. január 25., péntek

Jómunkásemberek Fesztivál a Kertben -

A Szimplában dolgozók mind igen kreatív emberek, sok mindent csinálnak munkájuk mellett. Sokan zenélnek, nekik könnyű dolguk van, mert azt a munkahelyükön is tudnak. És így lesz ez most is.

20h: E.T.H₂NO₃ Darwin

Még ők sem tudják, hogy mit is takar az evolúciós dzsessz stílusmeghatározás. De az valószínű, hogy zenéjük se nem ethno, se nem dzsessz és az evolúcióhoz is vajmi kevés köze van. Hiszen az E.T.H₂NO₃ Darwin négy tagjából három a Szimplában tölti munkanapjai nagy részét.
De ha nem etno és nem dzsessz, akkor mi? És mi van, ha mégis etno, mégis dzsessz? Ezekre a kérdésekre keresik a választ. Kirándulnak a lágy nagybőgős, dzsesszes instrumentális kompozíciótól kezdve a pszichedeliát és az alternatív rock korát idéző szintipoppon keresztül a progresszív funkig, de kicsit leporolják a grunge műfajt is.



21h: Catchy Workshop

A mi tökipompososunk elképesztően dobol, 2011 augusztus vége és szeptember eleje környékén alapított barátaival egy zenekart. Amikor először zenéltek, egyből egymásra találtak mind emberileg,mind zeneileg.Stílusunk különböző (punk, hardcore, funk, rock, hip-hop), próbáljuk ötvözik ezeket.

2013 Január 31. csütörtök, 20h.

Természetesen ingyenes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése