2015. május 6., szerda

Gardrób Közösségi Vásár a Szimplában -

A Gardrób Közösségi Vásár Budapest legnagyobb használt ruha és kiegészítő vására, ahol magánemberek árusíthatják megunt vagy kinőtt holmijaikat. 2015 tavaszától a Király utcai "nagy" Gardrób Közösségi Vásár és a Gardrób /// Fogas mellett immáron a Szimpla Kertben is válogatott holmikkal várjuk a kincsekre vadászó látogatókat. Az első ilyen alkalomra május 2-án került sor, de várunk benneteket Júnuis 27-én szombaton is. Addig is, íme egy képgaléria a remek eseményről, ahová rengetegen eljöttek! Köszönjük is nektek!







Fotók: Szöllősi Mátyás


Jelentkezés: Válaszd ki a 3 legjobb ruhadarabot az árusítani kívánt kollekcióból, és küldd el nekünk az erről készült képeket a gardrob@mentha.hu-ra. A legjobb cuccokat kínáló árusokat a szervezők választják ki. Az árusok száma korlátozott. Mindenkinek 1 db 1 méteres állványt biztosítunk. Egy árusra 2 négyzetméternyi terület jut, ide hozhatsz plusz állványt, kis asztalt, bőröndöt.
Fontos tudnivalók:
- Árusítható cuccok: Ruhák, cipők, övek, ékszerek, táskák.
- A vásárra kizárólag mosott, vasalt, szép állapotú ruhákat és kifogástalan minőségű kiegészítőket hozzatok. Csupa olyasmit, amit ti is szívesen megvennétek!
- A ruhák és kiegészítők árát ti határozzátok meg, az árcímkéről is nektek kell gondoskodnotok!
- Magánszemély ingóság értékesítése 1 adóévben 600.000 Ft-ig adómentes. Az eladott ruhadarabok után nem kell adni blokkot.
- Egy helyen maximum ketten árusíthatnak.

A bérelhető terület és az állvány ára: 4000 Ft

Jelentkezés: gardrob@mentha.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése