2012. július 3., kedd

Sütő Marci Zenei látványkohája - Bringás Bolha az EFOTT-on


Július 5-én, csütörtökön második állomásához érkezik egy meglehetősen izgalmas program a Kertben; Sütő Marci interaktív koncertsorozata, ahol különféle játékokkal jár körül zenei témákat, most éppen az Ég és a Föld hangjait hozza közelebb hozzátok. Ebben segítségére lesz az Ilhaam Project két zenésze, Nina Nassif és Omri Swafeld, a ritmusról Varga Merse, a Bélaműhely aduásza gondoskodik.
Mint ahogy az első részben is, Marcielmagyarázza, hogy mi fog történni, elmondja, hogy mi a szabály, amire a dal felépül, közben pedig a közönség hozzászólhat, bekiabálhat, aktívan részt vehet az események folyásában. Aki szereti a kísérletező, interaktív műfajt, az mindenképp jöjjön, mert egyszeri és megismételhetetlen lesz ez az alkalom - még úgy is, hogy a sorozat persze folytatódik.

Sütő Marci - gitár, magyarázás
Nina Nassif - ének, fuvola, basszusszinti, csengettyűk
Omri Swafeld - ének, gitár, harmónium, sámándob, beatbox
Varga Merse - ütőhangszerek

a koncert most is ingyenes. Íme egy kis hangulatindító:




A Szimpla Bringás Bolhapiac szerdától megtalálható az EFOTT-on is, kiköltözünk, hogy a Szimpla ezen a fesztiválon is képviseltesse magát. Igyekszünk felépíteni a Szimpla Kert egy kis darabját, hogy a Velencei Tónál is élvezni tudjátok majd az igazi kerthangulatot ahol bringás bolha is lesz! Bringadivat, Serin, EB design, Fogaskerékpár, Bringamatrica, d-fanni és hamisitatlan Szimpla termékekkel várunk Benneteket!

Július 4-én 10 órától egészen a fesztivál végéig!

https://www.facebook.com/szimplabringasbolha 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése