2012. július 30., hétfő

Szimpla Garden Hits lemezmegmutató -




Az Olimpia alatt is minden megy a megszokott kerékvágásban, így ezen a héten is lesznek ütős programok, példának okáért egy remek koncert kedden, illetve egy zeneünnep augusztus másodikán, melynek keretében lesz a Szimpla Garden Hits lemezmegmutatója, hurrá-hurrá és a Smárton trió és Harcsa Veronika új dalának, a Do You Know?-nak klippremiere - úgyhogy mindenképp gyertek a Kertbe egy kis zenei felüdülésre, hogy aztán újult erővel szurkolhassatok a magyaroknak!



Óriási öröm, hogy végre a Szimpla Kert színpadán láthatjuk-hallhatjuk Kaltenecker Zsoltot. Zsolt az 1705 nevű formációjával érkezik, amiben Dés András ütőhangszerezik-dobol és Piri Béla bőgőzik. A zene a Kaltencker-Dés duó és a triók továbbgondolása, páratlan ritmusokkal és Fender Rhodes-zal, sok improvizációval, nagyszerű zenészekkel, saját számokkal és egyéb finomságokkal.


kedd 20:30-22:00, Szimpla Kert, ingyenes

Kiadjuk az első Szimpla válogatás cd-t! Köszönjük minden zenészenek, aki dolgozott az anyagért, ünnepelni fogunk, összehívunk kicsiket és nagyokat, dalost és dobost, hogy vigadjon velünk eme remek napon. Augusztus másodikán, csütörtök este hattól többször ősbemutatjuk a Smárton trió és Harcsa Veronika most elkészült klipjét, a Do You Know?-t , és ha már ott vagyunk, a Kéknyúl is elhozza a maga filmecskéjét, a Future in a Past Tense-t.

Mindezen csodák után pedig lehet tovább örülni, cd simogatni, zenészeket csodálni, átbeszélgetni az éjszakát, vagy pedig tovább folyni a zenei élvezeteken, ugyanis félkilenctől a Smárton trió vj setje csapódik a látóterünkbe. Nem kisebb dolog lesz ez, mint a kép és a hang összeolvadása, Varga Vince filmjeire a három zenész rögtönöz hang(ulat)ot.

Speciális köszönet a zenekaroknak és a vendégeknek:
Góbé, Jónás Vera, Kéknyúl, Iparkutya, Makám, Bajdázó, Egy Kiss Erzsi, Ilhaam, Őskesztár, Santa Diver, Messzecsinka, Smárton Tria és Harcsa Veronika, Betty and the Bumbling Bitches, a Kert hangjai.

Mindenkit sok szeretettel várunk augusztus 2-án, 18 órától!


www.facebook.com/events 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése