2012. július 23., hétfő

Szimpla kávézó - nyáron is

Igen, tudjuk, hogy nyár van, és hogy alapjában véve jó idő - de mivel most nincs kánikula (és persze nemcsak ezért), szeretnénk invitálni Mindenkit a Szimpla Kávézóba is, nem kizárólag a Kertbe, bár tudjuk, hogy oda nagyon szerettek járni, de az első Szimpla is remek hely ám, ahol hetente több olyan este is akad, amikor élőzenét hallgathattok...

Hétköznaponként zongoraszó csendül fel a kiSzimplában; hétfőnként Baranyi Árpád bárzongorál, jazzt és klasszikusokat játszik egyaránt, kedden és csütörtökön pedig Igali Csanád hasít blues-zal és boogie-woogie-val. Aki szereti a billentyűk hangját, az nézzen le este nyolc és tíz között, amikor a leszálló estében a feketék és fehérek veszik át a főszerepet. Itt van egy kis ízelítő, Csanád itt épp a Jómunkásemberek fesztiválon játszik.




Emellett persze mindig képzőművészeti dolgokkal várunk Titeket, (nemsokára nyílik meg Pap Emese képeiből egy kiállítás),  valamint finomságokkal; kétféle remek limonádéval, kávékülönlegességekkel, a remek Union nevű Szimpla-sörrel, mely Szlovéniából érkezik hozzánk. Finom pálinkákkal, úgyhogy érdemes a napnyugta közeledtével a Kávézót is érinteni, ami - ha valaki nem tudná - a 7. kerületi Kertész utca 48. szám alatt található, már több mint 10 esztendeje! Barangoljatok csak a kerületben, végül úgyis eltaláltok hozzánk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése