2011. október 28., péntek

November eleji koncertek a Szimpla kertben




Összeállt a Szimpla novemberi programterve, ami - reményeink szerint - maradéktalanul meg is valósul; nézzünk egy-két csemegét a hónap elejéről, amire talán érdemes lesz eljönni.

    1-jén a Butterfly Effect játszik a Kertben, akik nem is olyan régen már jártak nálunk - sokféle stílusirányzatot ötvöznek Ők így együtt; szaxofon, ének, gitár, beatbox - Jazz, népzene és hip-hop keverékéből tevődik össze majd ez a kedd esti program - ami igen izgalmasnak tűnik és egyáltalán nem megterhelőnek.



  3-án, csütörtökön kőkemény ütemek, utaztató mélyek, úszó szinti, gyönyörű női énekhang, elszállás, zajok, őrület, vadulás, techno - vagyis az Óperentzia lesz látható és hallható a Kertben.

Az egyik legizgalmasabb hazai csapat az Óperentzia, akik az elektronikus zenét ültetik át hangszerekre, és mindezt megfejelik egy szép női hanggal. Szőnyegen fetrengős-táncos-tombolós koncert várható.



Illetve hát a vasárnap esti Szimpla Jam, ami aztán tényleg nem szól másról, csak a zenéről, az örömről és jókedvről; tessék készülni, mert minden ilyen alkalommal valami meglepetéssel várjuk a hallgatóságot.
A koncertek minden alkalommal ingyenesek, úgyhogy nem kell mást tennetek, csak eljönni!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése