2012. szeptember 6., csütörtök

Hétvégi programok a Kertben -

A hétvégére három remek programot ajánlunk a számotokra; szombaton ismét Bringás Bolhapiac lesz 13 és 19 óra között, ahol megvásárolhattok, de akár el is adhattok (előzetes bejelentkezés után) használt bringákat, alkatrészeket és egyéb termékeket, amelyek a bringázáshoz kapcsolódnak. A szeptemberi bringás bolhán újra hazai tervezők cuccai lesznek terítéken, és mindemellett egyéb kerékpáros programmal is várunk: a Magyar Kerékpáros Klub segítségével megtanítunk lakatolni - praktikákat, különleges technikákat és mindenféle hasznos infót tudhattok meg, ha eljöttök a vásárra és megnézitek a 15 órától kezdődő bemutatót, amit László János nyit meg. 17 órától pedig Bringás szobrot hozunk létre sodronylakatokból a Szimpla Kert előtt. Gyertek, hozzátok el a sodronyaitokat és aztán térjetek haza egy U-lakattal! 15 órától pedig városnéző Bringatúrára invitálunk mindenkit, ami természetesen a Kertből indul - ha saját kerékpárral érkeztek, akkor mindösszesen csak 2500 Ft az út, de persze bérlésre is van lehetőség a nemrég megnyílt Hétkerék Szimpla BringaPince jóvoltából, így pedig 3000 Ft a túra ára.
 
Vasárnap reggel 9-től pedig újra Szimpla Háztáji Piac - gyertek, ha szívesen vásárolnátok őstermelőktől, itt megtaláljátok a legkülönfélébb finomságokat; sajtokat, lekvárokat, füstölt húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket (stb). Ettől a héttől kezdve pedig közösen főzünk a Kertben: tehát megnyílik a Szimpla Üst! - 12 órától paprikás krumpli készül az E.T.H₂NO₃ Darwin előadásában.


Az ebédnek szabott ára nincs, Ti döntitek el, mennyit ajánlotok fel érte; a Budapest Bike Maffia pedig a befolyt összeget rászoruló családokhoz juttatja el! Találkozunk hétvégén a Szimplában!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése