2012. december 5., szerda

Koncertek a Szimpla kertben (dec 5-12.)

DECEMBER 5: TAJTÉKOS SZERDA: UZGIN ŰVER REMIX-LEMEZ BEMUTATÓ koncert

 
Nem túlzunk azzal, ha azt állítjuk, hogy legendás ez a zenekar; a világ számos, akár eldugott helyén is jártak már; repetitív akusztikusan úszós számaik már a kilencvenes évek eleje óta kísérnek minket, de írtak zenét bábelőadásokhoz is, és egyéb produkciókhoz egyaránt. Most egy remix-lemezzel rukkolnak elő, amit nehéz a zenekarnak bemutatni, de valahogy úgyis megoldják. Itt egy jó kis szám mutatóba: Uzgin Űver-honlap



december 5. 20:30 Szimpla kert


BASSZUSKULCS CSÜTÖRTÖK: SÜTŐ GERGELY ÉS YANNICK BARMAN (CH)

Sütő Gergely zenekari klarinétművész aki a kezdetektől fogva fél lábbal a deviáns zenék ingoványos talaján próbál megállni. Szereti a finom és elegáns electroclash-t, és a punkot jobban, mint a funkot. Ezúttal eredeti hangszerén játszik, amit behatóan ötvöz elektronikával.


Partnere a svájci trombitás Yannick Barman, az elektronikus improvizáció nemzetközi maratonfutója. Yannick napi átlag koncertszáma csak olyankor süllyed 1 alá, ha éppen klasszikus zenét ír megrendelésre.

A program támogatója a Pro Helvetia és Kanton Wallis.



december 6. 20:30 - Szimpla k ert


DEC 11: SKOGEN BAND
 


 
Budapesten élő - és nagyon is élő - mindenhonnani emberek magukba szívták a balkán-magyar-cigány-román-klezmer és még nagyon sokféle zene örömét és minden körülmények között játsszák azt a játék legjobb értelmében. A Skogen Band épp a Szimpla stúdiójában vett fel egy lemezt, ennek az anyagát mutatják most be a Szimpla közönségének, hogy mindezt követően aztán hátrahagyják egy időre a belvárosi kommunájukat és csak pár hónap múlva térjenek vissza. Szóval, mindenképp érdemes eljönni és megnézni-meghallgatni őket, a belvárosi hippiket, mert aztán erre jó ideig nem lesz lehetőség.
Szimpla kert - december 11. 20:30 -

A koncertek most is ingyenesek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése