2012. december 17., hétfő

Még több szín a Szimpla kertben -



Fullkolor Design Piac és karácsonyi vásár


Budapest legszínesebb design piaca indult december 22-én a Szimpla Kertben, melyet a továbbiakban minden hónap harmadik szombatján terveznek folytatni a szervezők.


A Szimpla Kert a FullKolor csapattal összefogva azt a célt tűzte ki, hogy a kézműves kisvállalkozások számára újabb lehetőséget adhassanak a bemutatkozásra, ezzel is színesítve a város leg(el)ismertebb, több mint tíz éves múlttal rendelkező szórakozóhelyének értékeit, mely mára már az egyik leginnovatívabb kulturális térré nőtte ki magát Budapesten.

Feltörekvő vagy már ismert tervezők munkáival találkozhat majd a vásárra betérő, az egyedi kisszériás öltözékektől az ékszereken át, a háztartást ékítő design tárgyakig.
Érdekes ötleteket, új technikákat mutatnak be, előtérbe helyezve a recycle és slow design tematikát.
A művészeket és munkáikat bemutató programokat, különleges alkotásokat, a háttérben kellemes zenével fűszerezve elvezheti az idelátogató. Ezek mellett minden alkalommal más és más tervező munkásságát emelik ki ki a piacon egy rövid beszélgetés és bemutató formájában, melyben alkalom nyilik jobban megismerni termékeket, egyedi technológiákat és persze nem utolsó sorban a tervezőket.


A szervezők elmondása alapján azon igyekeznek, hogy a vásárlók a lehető legideálisabb ár / érték arányban jussanak egyedi termékekhez, éppen ezért a helypénzt minimálisra szorítják, amelyet - nem mellesleg - karitatív célokra ajánlanak fel.

A december 22-i vásáron jótékonysági süteményvásárral is készülnek. Bezselics Ildikó, a Két Cica konyjája blog szerzője jóvoltából ízletes finomságokat vásárolhatunk, melynek bevételét tartós élelmiszerre fordítják. Az élelmiszerek szállításával és kiosztásával a Budapest Bike Maffiát bízzák meg.

Szimpla Fullkolor Design Piac

2012.December 22. Szombat, 13:00-19:00
Szimpla Kert

Budapest VII. Kazinczy u. 14.

Elérhetőségek:
www.facebook.com/Szimplafullkolor

Esemény a facebookon
www.facebook.com/events/443251105737401/

Egyéb infók:
https://www.facebook.com/budapestbikemaffia
http://ketcicakonyhaja.blog.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése