2014. október 24., péntek

Színház: Arccal a hóban

A vidéki kisvárosba új család költözik: egy nő a kislányával és második férjével. Lendülettel és tervekkel rendezkednek be új házukban, életüket mégis a vidéki élet szürkesége rendezi el.

"Noémi: Norci, az istenit már...

Nóri: Ha volna isten, mert nekem ugyan be nem adják, ha hetente százszor el is rángatnak misére... ha volna isten, nem hagyná Borbás Attilának, hogy így bánjon velünk, hanem agyonbaszná egy villámmal, és annyi. Hagyjál engem az isteneddel."

A drámát a társulat nyáron adta elő a Fiatal Írók Szövetségének táborában, amiről ekképp emlékezik meg a tudósító az Irodalmi Jelen hasábjain: 

"Este már a társművészeteké volt a placc. Kalapos Éva Arccal a hóban című darabjából rendeztek felolvasószínházat a Szimpla Színház társulata közreműködésével. Főként a fiatalabb korosztálynál aratott sikert a kissé kiszámítható, mégis megrázó történet, amit a felolvasók igazi átéléssel jelenítettek meg."

Szereplők: Kovács Olga, Dánielfy Anna, Szládek Kata, Mesterházy Fruzsina, Dolmány Attila, Menszátor Héresz Attila, Harcsik Róbert, Kovács-Cohner Róbert

Narrál: Csikós Attila 

időpont: október 30. 19 óra
helyszín: Szimpla kávézó
Jegyár: 1000Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése