2015. február 19., csütörtök

Kazinczy Élő Könyvtár - Migráns Március

Kinyílik a Kazinczy Élő Könyvtár, most már a természettel együtt, Március 7-én, a Szimpla Kertben. Az első alkalom nagy sikerű hajléktalan, közmunkás és ex-drogfüggő Élő Könyvei mellett, most már bevándorló és menekült emberekkel is beszélgethetsz!
Volt már olyan, hogy egy történet hideg zuhanyként hatott rád? Nagyjából ilyen érzés amikor hallasz egy sztorit ami alapjaiban rengeti meg az előítéleteidet. Persze, hogy vannak előítéleteid.

Egy beszélgetés, vagy ahogyan itt mondani szokás, egy “olvasás” alkalmával felszabadíthatod saját korlátaidat, az így nyert energiából és ismeretből pedig másoknak is bőven adhatsz. Gyere el, ismerd meg társadalmunk alulértékelt, perifériára szorított csoportjait és önmagad!

Mi várható a 2. Kazinczy Élő Könyvtáron?

A Menedék Egyesülettel, az Open Doors Hungary-val és az Artemisszió Alapítvánnyal együttműködve egy sor új Élő Könyvvel bővítettük a Könyvtárat. Március 7.-én már olyan emberekkel is beszélgethetsz, akik valamilyen okból Magyarországot választották saját hazájuk elhagyása után. Hogyan és miért hagyja el valaki a szülőföldjét? Egy jobb élet reményében? A pénz miatt? A család miatt? A politika miatt? Milyen itt lenni? Tengernyi kérdés van még, amire pedig szükség van, az egy kiadós beszélgetés és az abból elinduló változás.

Legyél aktuális, legyél érzékeny, gyere el a Kazinczy Élő Könyvtárra és találj választ kérdéseidre, természetesen most is két nyelven, angolul és magyarul.
időpont: 2015. március 7. 12 óra
Helyszín: Szimpla kert

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése