2012. november 1., csütörtök

Outdoor kooperáció: Outdoor Belégzések -




A Szimpla és az idén alakult Outdoor Inhales csapata közösen kínál - nyomokban adrenalint is tartalmazó - főként szabadtéri sportolási lehetőséget. A cirkuszi kötéltánc és a sziklamászók spanifer-tuningjából megszületett az akrobatikus vagy éppen meditatív slackline. A Magyarországon szárnyát bontogató sportág egyelőre szűk, de annál lelkesebb körökben terjed. Nem kell hozzá sok; két vastag fa, jó időjárás, némi piknik, és máris megvan a jó hangulat.
Nem is gondolná az ember, hogy pár BKV-s átszállással Budapest fölé emelkedhet pazar panorámával - miközben a városban marad - és már lóg is egy sziklafalon. Így történik ez velünk is az Oroszlán szikláknál, ahol felsőköteles biztosítással lehet sziklát mászni. Ha pedig éppen taknyos az időjárás, ugyanez történik teremben, falat mászva, a Spider clubban.

Akik pedig a ténylegesen mély belégzésekre vágynak, azoknak a budai hegyekben történő hegyre fel-völgybe le túrákat ajánljuk, ahol szintén több száz méterről lehet letekinteni a városra.
Ha kialakult a mozgásigény, keressetek minket a közösségi oldalon: facebook/outdoor inhales vagy az outdoorinhales@gmail.com e-mail címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése