2013. október 19., szombat

Együtt az empatikusabb jövőért - beszélgetés a Fullkoloron

TASZ - Budapest Bike Maffia - Romani Platni - Menhely Alapítvány összefogás!

November elején egy akcióprojekt keretén belül megmutatjuk, hogy mi civilek is tehetünk az elesettek sorsának javításáért. 


A projektről, a jelenlegi - a hajléktalanságot is érintő helyzetről - , egy empatikusabb jövőképről beszélgetünk október 19-én szombaton 16:00 - 17:00 között a Szimpla Kertben, a Fullkoloron. 

Ha kérdésed, véleményed van, várunk szeretettel!



Emelett a Fullkolor Design Piac továbbra is felhívást intéz a fiatal tervezők számára!

Mutasd be magad és termékeid egy fiatalos, vidám, multikulturális környezetben!


A Szimpla FULLKOLOR Design Piacdecembertől művészeti rendezvénysorozatot indít, amelyre folyamatosan várjuk tervezők jelentkezését. A több mint tíz éves Szimpla Kert hírneve és közönsége folyamatos megjelenést biztosít különböző csatornákon a rendezvénynek, az alkotóknak. Érdekes ötleteket, innovatív, modern technikákat várunk, előtérbe helyezve a slow design tematikát. A havi rendszerességgel megrendezésre kerülő rendezvénynek a SzimplaKert ad otthont.


Ha alkotásaiddal Te is szívesen szerepelnél nálunk, nem kell mást tenned, mint jelentkezni az alábbi címen egy rövid bemutatóval és a munkáidról készült, legalább három nagy felbontású képpel. Sikeres elbírálás esetén várunk szeretettel a kiállítók között.


A jelentkezés menete:

1. az alábbi e-mail címre várunk egy rövid bemutatkozást és legalább 3 alkotásról jó minőségű termékfotót a jelentkezési időszakban


2. Sikeres elbírálás esetén mi értesítünk téged a következő piaccal kapcsolatos információkról.


( az értékelés a vásár arculatának megőrzése miatt fontos, és akár egy hetet is igénybe vehet, ezert kérünk, legyetek türelemmel)


3. Jelezned kell részvételi igényedet nekünk a megadott határidőn belül.


4. Határidőn túl lemondott jelentkezésért, valamint lemondás nélküli távolmaradás esetén a részvételi díjat ki kell fizetni.


Kezdődik – minden vásár előtt 3 héttel


Zárul – vásár előtt egy héttel 12.00-kor

Ezek után mar csak az alkotásaitokról fogadunk képeket, hogy azokat megjelenítsük a facebookon.


A piacon való részvétel díj 1600Ft/fő/m



Szeretnénk Benneteket a mérsékelt részvételi díjjal arra bátorítani, hogy alkotásaitokat a közönség számára is elérhető ár-érték arányban hozzátok el hozzánk, hogy mindenki megtalálja, amiért jött és legközelebb is visszatérjen hozzánk.


elérhetőségek:

szimplafullkolor@gmail.com
Sofia Laszlovszky 20/257 8107
Havasi Zoltán 20/2806653

A következő vásár időpontja: június 15.
az azt következőé pedig: július 13. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése