2013. október 23., szerda

Világzenei Konyha - Indiai est

Most már hagyomány nálunk, hogy havonta egy adott ország ízei bemutatásra kerülnek nálunk a Kertben, és zenei különlegességeit is igyekszünk felvonultatni. Járt már nálunk Marokkó és mióta legutóbb Uruguay sütött és zenélt nekünk, beköszöntött az ősz is. Azonban ez korántsem szegi kedvünk, Indiában mindig nyár van, úgyhogy velük folytatjuk, eszünk, nézünk, hallgatunk. A világzenei konyha első őszi alkalma az Indiai Est. Ezen az estén a Shalimar étterem észak-indiai különlegességeit kóstolhatjuk meg: lesz Samosa, Chicken Tikka különleges szószokkal és indiai fűszeres savanyúság is. Az autentikus indiai italra szomjazók Masala Chai-t is kapnak hozzá, miközben szól az indiai zene, forognak az indiai filmek este pedig egy igazi meghitt zenei csemegét tálal Tóth Szabolcs szitáron és Sinha Róbert gitárjátékkal.

A zenei előadás ingyenes, helyek viszont korlátozott számban vannak, ezért kérünk, hogy ha szeretnél rajta részt venni, itt jelezd előre a facebook eseményen!

Mindenkit várunk szeretettel!

1 megjegyzés:

  1. Thank you for everything . indeed I found a lot of things to read on this blog . Thank you . you do a great work here to post a nice blog . Really i like your blog . I will follow your blog.on blog. Thanks a lot for useful , information and blog . That's very nice.

    VálaszTörlés