2014. március 10., hétfő

Lemming Program!

A Szimpla Lemming program tavaly indult azzal a céllal, hogy felkutassa, bemutassa, és több lehetőséghez juttassa a tehetséges fiatal zenekarokat. A program nyomán számos együttműködés kezdődött zenekarok, kiadók, médiafelületek között. Tehetségkutatónkat idén is meghirdetjük, jelentkezni Március 16-án éjfélig lehet a Dalok.hu-n. Elsősorban olyan zenekarok jelentkezését várjuk, akik saját vagy sajátos zenét játszanak, és képesek egy teljes koncertet adni. A jelentkezés szakmai partnerünkön, a Dalok.hu-n keresztül történik, ahol a jelentkezőknek fel kell tölteni hangzóanyagot, képet és zenekari leírást. 
A továbbjutó zenekar egy teljes koncertet adhat 2014 áprilisában a Szimpla Kertben, melyről profi, vágott videó készül.

Díjazás: 
- Lemming Díj: egy teljes lemez felvétele a Szimpla Stúdiójában, az albumot a Narrátor Records kiad és terjeszt.
- Koncert Berlinben: A zenekar fellépési lehetőséget kap a berlini Badehaus színpadán, minden költséget a szervezők állnak, a zenekarnak csak a tehetségét kell magával vinnie.
- Fidelió díj: Fellépés egy rendezvényen, amin a Fidelio is részt vesz, valamint 500.000ft értékű reklámkampány a zenekarnak a Fidelióban és a Port.hu-n. 
- Dalok.hu díj: megjelenés a Dalok.hu-n, világra szóló online terjesztés, médiatámogatás.   
- Szimpla Kert ajándékcsomag, benne lefogyasztható Szimpla-kártyával.
A lezajlott koncertek után a Szimpla Stúdió munkatársai és egy szakmai zsűri választja ki a legalkalmasabb zenekart, a Zsűri többek között: Krulik Zoltán, a MAKÁM zenekar frontembere, a Fonó Zeneház volt művészeti vezetője. Biljarszki Emil, a Dalok.hu szerkesztője, a Fókatelep és Meszecsinka zenekarok vezetője. Molnár Bence és Latorczai Balázsa Szimplakert szervezői.

A Szimpla Lemming Program 2014 menete

- A zenekaroknak a Dalok.hu oldalon kell egy profilt létrehozni a jelentkezéshez. Ehhez két szám, egy fotó és zenekari leírás szükséges.
- A bejutott zenekarok egy egész estés koncertet adnak a Szimpla kertben, a zenészek fogyaszthatnak és az egyik számról készül egy professzionális videó.

- Az elkészült videót április végén közzétesszük a Quart.hu-n, itt lehet majd a közönségnek is szavazni a saját kedvencére.

regisztrálj: ITT

Várunk mindenkit zenekarnak és közönségnek is szeretettel! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése