2015. június 4., csütörtök

Világzenei Bringás Bolha -

Azt ismered, hogy a Szimpla Bringa Piac találkozik a Világzenei konyhával?  JÚNIUS 13-ÁN SZOMBATON, TOUR DE FRANCE A SZIMPLA KERTBEN! Franciaország tájainak varázsa folyamatos bűvöletben tartja a bringásokat ezt kár lenne bárkinek tagadni. Van ott egy kerékpáros körverseny is, úgy hívják, hogy Tour de France. Ez már bringás is és Francia is. És hol esznek Croque-Monsieur-t és Nizzai salátát az éhes bringások miközben egy hűvös itallal a kezükben nézik a Bellevile-i Randevút?  Na tehát, mi várható a Bringa Piacon? 

A szokásos jó hangulat, gyönyörű (de tényleg gyönyörű) bringák, ruhák, alkatrészek és kiegészítők mellett lesz (dobpergés)...  INGYENES NYÁRI FELKÉSZÍTŐ BRINGA SZERELÉS
(Ezt prezentálja a FOGASKERÉKPÁR)

Itt díjmentesen veheted igénybe a következőket: 
- külső, belső csere
- fék és váltó beállítás
- fékpofa és bowden csere
- kormány csapágy /+ kónusz csere
- lánc és racsni csere

FONTOS: A cserék csak a helyben vásárolt alkatrészekkel lehetségesek, a szolgáltatás 13 és 19 óra közt vehető igénybe, érkezési sorrendben! És most jön a trükk: Francia Világzenei Konyha a Grill pultnál és a koncert teremben. Mi várható itt? Napi ajánlat a Grill pultból: Croque Monsieur és Nizzai saláta, French Café - ha szeretnél franciául gyakorolni, gyere és kávézz együtt néhány anyanyelvű vendégünkkel!

Film vetítések: Bellevile-i Randevú, Paris Je t'aime

Koncert: Canarro


1 megjegyzés: